WOSTI Fotbolls-TV-guide, den kostnadsfria appen för att följa all fotboll på TV.

Wosti por Wosti -

Trött på att inte veta när ditt lag spelar och var du kan se det? Är du en av dem som spenderar mycket tid på att byta kanal utan att hitta den match du letar efter? Skulle du vilja ha en guide med all fotboll som sänds på TV på din mobiltelefon? Om ditt svar på någon av dessa frågor är ja, presenterar vi lösningen: WOSTI FootballTV-appen.

 

Den är tillgänglig för nedladdning på din enhet både på Android (WOSTI Football TV på Google Play) och på iOS (WOSTI Football TV på App Store).

 

När du startar den första gången visas en lista med alla länder så att du kan välja ditt eget. När du har valt visas alla evenemang som sänds idag. Datumet kan ändras i den svarta raden som visas längst upp på enheten.

 

När du klickar på en match öppnas en ny flik som visar mer detaljerad information: datum, tid, sport, tävling, fas eller omgång och namnen på TV-kanalerna där matchen sänds. En av de stora fördelarna med appen är möjligheten att schemalägga varningar i telefonens kalender. Genom att klicka på klockan i övre högra hörnet skapas en ny händelse i kalendern och du har möjlighet att ställa in påminnelser för att bli informerad minuter eller timmar innan start så att du inte missar en sekund.

 

Förutom huvudgränssnittet innehåller appen fler funktioner som kan nås via det nedfällbara menyn. För att öppna den måste du klicka på symbolen med tre horisontella linjer som ligger längst upp till vänster på enheten:

 

Min Agenda låter dig anpassa schemat genom att filtrera endast de händelser som intresserar dig. Du kan inkludera lag, tävlingar och TV-kanaler. Till exempel kan du skapa din egen agenda med de kanaler och plattformar du har tillgång till, en sammansatt bara av dina favoritklubbar, etc. Den här sektionen kan nås direkt från huvudskärmen genom att klicka på stjärnikonen som visas längst upp till höger på enheten.

 

Med Sök har du möjlighet att välja matcher från alla lag och tävlingar som finns listade i vår databas. Det låter dig snabba upp processen att känna till sändningstiderna för en specifik klubb eller turnering under de kommande 14 dagarna från sökningen.

 

Avancerad filtrering erbjuder funktioner som är mycket lika "Min Agenda". Den stora skillnaden är att filterna inte sparas när appen stängs, så de kan användas för att konsultera andra matcher eller evenemang som skiljer sig från de som redan ingår i din agenda.

 

I Välj ditt land kan du välja programmet för det område där du befinner dig bland våra webbplatser: Chile, Mexiko, Spanien, Argentina, Peru, Colombia, Uruguay, Bolivia, Ecuador, Venezuela, Guatemala, Paraguay, El Salvador, Costa Rica, Honduras, Brasilien, Portugal, Storbritannien, Nicaragua, USA, Italien, Panama, Irland, Dominikanska republiken, Norge, Frankrike, Sverige, Finland, Kanada, Indien, Danmark, Österrike, Japan och arabländerna. Texterna visas på det valda landets språk. Detta är särskilt användbart när du reser utomlands och vill veta var du kan fortsätta att titta på de bästa matcherna.

 

Bedöm den här applikationen tar dig till den mobilkompatibla appbutiken där du kan lämna din bedömning och åsikter. Recensioner hjälper oss att växa för att nå fler fans, och självklart är vi uppmärksamma på alla dina kommentarer för att fortsätta förbättra innehållet och servicen.

 

Slutligen finns en direktlänk till WOSTI FutbolTV-kontona på Twitter och Facebook längst ner i det nedfällbara menyn. Vi rekommenderar att du följer våra profiler på båda sociala medierna för att hålla dig uppdaterad med.