Konfigurera din widget

Ta den mest kompletta och uppdaterade fotbollsagendan på TV till din webbplats eller blogg


  • x
För ägare av fotbolls- eller sportwebbplatser och bloggar i allmänhet har en eller flera widgets blivit ett grundläggande verktyg för att erbjuda tjänster av stort intresse för användarna. En av de mest efterfrågade upplysningarna för närvarande är programmering av fotbollsmatcher på TV, förutom att kunna få information om de andra sporterna på TV. Dessa fotbolls- och sportwidgets är en fantastisk möjlighet att erbjuda en exklusiv, komplett och kvalitetstjänst, som uppdateras automatiskt och har den stora fördelen att vara gratis. Dessutom är det väldigt enkelt att konfigurera och infoga dem i varje webbsida eller personlig blogg, och de kan anpassas helt efter designen på var och en eftersom widgeten kan anpassas till den bredd, höjd och färg du vill ha. Fotbollskanalen erbjuder dig i det här avsnittet möjligheten att infoga olika typer av widgets:

den kompletta fotbollsagendan på TV. Denna widget erbjuder alla TV-sända fotbollsmatcher i dag och imorgon, med detaljerade program och TV-kanaler, oavsett om de är öppna eller betalda, som sänder varje match i var och en av tävlingarna. TV-program för ett fotbollslag. Denna widget erbjuder ett komplett prpgram med TV-sända matcher för vilket fotbollslag som helst, både spanska och internationella klubbar, inklusive nationella lag. I programmet ingår tidsscheman, de tävlingar som matchen äger rum i och TV-kanaler som sänder var och en. Konfigurationen består av flera steg: Mätningar.

För att definiera den bredd och höjd som bäst passar utrymmet där du vill placera widgeten. Färg. Välj den färg som bäst passar din hemsida eller blogg, med fördelen att du kan infoga den exakta koden. Lag Det här alternativet är endast tillgängligt i fotbollswidgeten och är för de fall där du vill konfigurera widgeten för ett specifikt lag. Om du däremot vill ha hela listan med matcher är det bara att markera rutan "Alla"

. Generera. När de föregående fälten är konfigurerade trycks den här knappen ned, vilket genererar två typer av koder, javascript och iframe. Du måste välja koden som motsvarar din webbplats eller blogg, och kopiera och klistra in den på den sida du vill ha.